Home Δελτία Τύπου Δήμου Αλεξάνδρειας

Δελτία Τύπου Δ.Αλεξάνδρειας

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 155-162, 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομικού Προσώπου (Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) σε τακτική  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας που θα γίνει την 18η   Φεβρουαριου 2019 ημέρα Δευτέρα  και  ώρα 14.00  με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  ¨Λήψη απόφασης για 1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019¨.
2.  ¨Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: Έξοδα ταχυμεταφοράς επιστολών του Νομικού Προσώπου (courier)¨.
3.  ¨Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: Έξοδα ταχυμεταφοράς επιστολών του Νομικού Προσώπου (courier)¨
4.  ¨Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: ¨Παροχή υπηρεσίας μίσθωσης φωτοαντιγραφικών  μηχανημάτων¨.
5. ¨Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης μίας σπουδάστριας Τμήματος Προσχολικής Αγωγής (ΤΕΙ Ηπείρου) στο Νομικό Πρόσωπο¨.
6.  ¨Λήψη απόφασης για διαγραφές και εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας¨.


Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 
 
 
 
 
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε, σήμερα, 14/02/2019, τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των Ζημιών από το Ζημιογόνο αίτιο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 28/06/2018 στις καλλιέργειες παραγωγών της Δ /Τ.Κ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ. Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 25/02/2019. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παρακάτω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών.
 
Χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων
Από: 14/02/2019 έως: 25/02/2019
 
Ο Πίνακας αυτός περιέχει μόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛ.Γ.Α. στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράΖει την αποΖημιώσιμη παραγωγή των Ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτή και δεν δημιουργεί δέσμευση στον Οργανισμό για καταβολή αποΖημίωσης.
 
ΥπενθυμίΖεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της σχετικής αποΖημίωσης είναι:
 • η εμπρόθεσμη, υποβολή από τον παραγωγό Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής στην οποία θα αναφέρονται και οι Ζημιωθείσες καλλιέργειες.
 • η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α.,

 
Ο
Ανταποκριτής ΕΛ.Γ.Α.

 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 

  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Η Αντιδημαρχία της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι λόγω (ηλεκτρονικής) βλάβης του απορριμματοφόρου πλάγιας φόρτωσης, δε θα πραγματοποιηθεί η  αποκομιδή των απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης της Αλεξάνδρειας και στην περιοχή των Αμπελοτοπίων, έως και την αποκατάσταση της βλάβης την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου (θα ακολουθήσει σχετική νεώτερη ανακοίνωση).

Οι πολίτες της πόλης της Αλεξάνδρειας καλούνται, σε περίπτωση που η αποκομιδή από την περιοχή τους καθυστερήσει, να μην αφήνουν τα απορρίμματά τους εκτός των κάδων.  

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


 

Ο Αντιδήμαρχος

 

Στέφανος Γκιουρτζής 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και την εξασφάλιση της μηνιαίας διανομής στους ωφελούμενους του για τους επόμενους μήνες, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί τις ανάγκες του που αφορούν κατά κύριο λόγο:

α) Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες
 
β)Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόκρεμες- οδοντόβουρτσες) 

γ) Είδη βρεφικής περιποίησης (pampers, μωρομάντηλα κλπ).

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να αφήνει τις προσφορές-δωρεές, στα καλάθια που υπάρχουν τοποθετημένα στα super market “ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και DISCOUNT” καθώς επίσης και στις εγκαταστάσεις του στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, Τρίτη – Παρασκευή και ώρες 9:00-15:00.
 
 

Όσον αφορά τα είδη ένδυσης και υπόδησης η συλλογή και η διάθεση τους πραγματοποιείται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρες 9:00 - 14:00 στις εγκαταστάσεις του Παλιού Κοινωνικού Παντοπωλείου δίπλα στην Πολεοδομία του Δήμου Αλεξάνδρειας στην οδό Βεροίας. 
 
Οι ανάγκες στα είδη αυτά εντοπίζονται κυρίως σε αντρικά ρούχα και παιδικά για έφηβους τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια .

Τέλος, σημειώνεται ότι οποιοδήποτε αγαθά μπορούν να προσφερθούν από πολίτες, επιχειρήσεις, φορείς κλπ είναι ευπρόσδεκτα ανεξάρτητα από τα είδη που αναγράφονται παραπάνω.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τετράθλου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη Μελίκη
 
 
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Ανάληψη», μετά από απόφαση της Ε.ΟΜ.Τ., διοργανώνει στην κωμόπολη της Μελίκης Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου.
 
Στην διοργάνωση συνέβαλαν στον μέγιστο βαθμό η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στο Αθλητικό αυτό γεγονός, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη Μελίκη, θα συμμετέχουν σωματεία από την μεγαλύτερη επικράτεια της Ελλάδος.

Ο Σύλλογός μας, αν και νέος σε σχέση με πολλά σωματεία της Ελλάδος, προσπαθεί με άρτια διοργάνωση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους Έλληνες Αθλητές.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα αγωνισθούν και στα τέσσερα αθλήματα του Τετράθλου (πρότυπα, φόρμες – αγώνας δύο αντιπάλων – άλματα και δύναμη).

Στους αγώνες θα διαιτητεύσουν Έλληνες διαιτητές, για την προετοιμασία των οποίων διεξήχθη σεμινάριο διαιτησίας στις 10 Φεβρουαρίου, στην πόλη της Λάρισας. Το σωματείο μας συμμετέχει με δύο διαιτητές- κριτές.

Η διοίκηση του συλλόγου μας, με την υποστήριξη των τοπικών αρχών, σας υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίκης, όπου θα διεξαχθούν οι αθλητικές εκδηλώσεις και σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς κάθε εμπλεκόμενο φορέα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.


 
 
 
Πρόγραμμα Αγώνων

Κυριακή  17 Φεβρουάριου 2019

08:00 -  08:45  Ζύγιση (Αθλητικό Στάδιο)
08:30  - Ενημέρωση Διαιτησίας και Coach
09:15  -  19:30 Αθλ. Εκδ. Quadrathlon
16:00  - 17:00  Επίσημη Έναρξη
17:00  -  19:30  Αγώνες - Απονομές
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 314

History-Tradition

 Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων: 
- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών

Πόσοι είναι online

We have 118 guests online

Search

diavgeia all logo
Minors & Alcoholo

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Φεβρουάριος 2019
Δ T Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3