Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Συγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδας Διοίκησης Έργου για την εφαρμογή του Ν.3979/2011 (ηλεκτρονική διακυβέρνηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             ΑΔΑ: 4ΑΣΕΩΨΠ-Μ0Μ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ                                                                      ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                                                               Αλεξάνδρεια, 14-07-2011
ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                   Αριθ. Πρωτ. 28499
Tαχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 42                                                Αριθ. Απόφασης: 110/2011
TK 59300 Αλεξάνδρεια
Πληροφορίες: Τρύφων Τοπαλίδης
Τηλέφωνo: 23333-50104
Fax: 23330-23625
Email: info@alexandria.gr

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για την εφαρμογή του Ν. 3979/2011 (ΦΕΚ Α.138) «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις»

ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έχοντας υπόψη: 

  1. Τις διατάξεις:
    α) των άρθρων 4-33 και 36 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ Α.138) «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».
    β) του άρθρου 71 παρ. 3 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α.87) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης».
    γ) των άρθρων 1-6, 7 και 10 του Ν.3861/2010 (ΦΕΚ Α.112) «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο “Πρόγραμμα Διαύγεια” και άλλες διατάξεις».
    δ) του άρθρου 90 του Κώδικα νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα, που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του Π.Δ. 63/2005 (ΦΕΚ Α.98).
  2. Την αριθ. 1/2/03-01-2011 Απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ: 4ΑΛΘΩΨΠ-Ξ) «Ορισμός Αντιδημάρχων, μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Δημάρχου στους Αντιδημάρχους και εξουσιοδότηση υπογραφής», όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την αριθ. 96/23844/17-06-2011 όμοιά της (ΑΔΑ: 4Α3ΗΩΨΠ-Π).
  3. Την αριθ. 30/3829/08-02-2011 Απόφασή μας (ΑΔΑ: 4ΑΛΘΩΨΠ-Κ) «Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) στο Δήμο Αλεξάνδρειας για την εφαρμογή του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/2010)». 
  4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, δεδομένου ότι η Ομάδα Διοίκησης Έργου θα εκτελέσει το έργο της χωρίς αποζημίωση,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  1. Συγκροτούμε Ομάδα Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) με σκοπό την διαδικαστική, οργανωτική και τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας στην εφαρμογή των διατάξεων του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ Α.138) «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».
  2. Ορίζουμε ως μέλη της Ομάδας Διοίκησης Έργου, από υπαλλήλους οι οποίοι υπηρετούν στον Δήμο Αλεξάνδρειας με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, τους εξής:
    α) Τοπαλίδη Τρύφων, ιδιαίτερο Γραμματέα Δημάρχου.
    β) Κωταΐδου Σοφία, Ειδικό Συνεργάτη Δημάρχου.
    γ) Μαμουδέλη Θεόδωρο, υπάλληλο του Γραφείου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, του κλάδου ΔΕ38 Προσωπικού Η/Υ.
    δ) Ντελιόπουλο Θωμά, προϊστάμενο της Διεύθυνσης ΚΕΠ, του κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Α’.
    ε) Σαμαρά Γεώργιο, προϊστάμενο του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, του κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Α’.
    στ) Γιοβανοπούλου Αναστασία, Ληξίαρχο Δήμου Αλεξάνδρειας, υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών με βαθμό Α’.
    ζ) Πάντου Βασιλική, υπάλληλο του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Εμπορίου της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, του κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Α’.
    η) Ξυδοπούλου Μαρία, υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης με βαθμό Β’.
    θ) Μελίδου Θεοδώρα, υπάλληλο του Τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου Αλεξάνδρειας, του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Β’.
    ι) Μοσχοτά Κρυστάλλω, υπάλληλο του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, του κλάδου ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με βαθμό Δ’. 
  3. Έργο της Ομάδας Διοίκησης Έργου είναι:
    • Ο επανασχεδιασμός του περιεχομένου της ιστοσελίδας του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3979/2011.
    • Ο καθορισμός των διαδικαστικών, οργανωτικών και τεχνικών απαιτήσεων για την παροχή από τον Δήμο υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
    • Η δημιουργία πρότυπων ηλεκτρονικών υποδειγμάτων-εγγράφων διοικητικών πράξεων για χρήση τους από τον Δήμο και από τρίτους, μέσω του διαδικτύου.
    • Ο καθορισμός των διαδικαστικών, οργανωτικών και τεχνικών απαιτήσεων για την διακίνηση και τήρηση ηλεκτρονικών εγγράφων-αρχείων των διοικητικών πράξεων και διαδικασιών, από τις υπηρεσίες του Δήμου.
    • Η συγκέντρωση, επεξεργασία, κατάρτιση και δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου στατιστικών δεδομένων που προκύπτουν από ολοκληρωμένες διοικητικές διαδικασίες που εκτελεί ο Δήμος.
    • Κάθε άλλη συναφή εργασία που προβλέπεται από τις διατάξεις του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ Α.138) «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις». 
  4. Αναθέτουμε στον Τοπαλίδη Τρύφωνα, ιδιαίτερο Γραμματέα Δημάρχου, τον συντονισμό της Ομάδας Διοίκησης Έργου. 
  5. Η ΟΔΕ θα λειτουργεί εντός και εκτός του ωραρίου εργασίας και σύμφωνα με τις διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.

Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στις οικείες ιστοσελίδες του φορέα μας στο Πρόγραμμα «Διαύγεια».

Μ.Ε.Δ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Κοινοποίηση:
1. κ. Δήμαρχο
2. Οριζόμενα Μέλη ΟΔΕ

Εσωτερική Διανομή:
1. Προϊσταμένους Διευθύνσεων/Τμημάτων Δήμου Αλεξάνδρειας
2. Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
3. Φάκελος Αποφάσεων Δημάρχου/Αντιδημάρχων
4. Γραφείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

 

Κοινοποίηση