Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας στις 17 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη (14:00)

 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις  17 Οκτωβρίου  2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00΄ στα γραφεία της επιχείρησης <οδός Βεροίας – Δημοτικό Κολυμβητήριο>, για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί του   παρακάτω θέματος  ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης για την υποβολή  τεκμηριωμένου αιτήματος για τη δαπάνη ‘’παροχή υπηρεσιών για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη πολιτιστικής εκδήλωσης’’.
 
2. Λήψη απόφασης για την υποβολή  τεκμηριωμένου αιτήματος για τη δαπάνη ‘’προμήθεια μεταλλικών πινακίδων στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α.’’
3. Λήψη απόφασης για την υποβολή  τεκμηριωμένου αιτήματος για τη δαπάνη ‘’προμήθεια μοκέτας για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ’’
4. Λήψη απόφασης για την υποβολή  τεκμηριωμένου αιτήματος για τη δαπάνη ‘’προμήθεια μεμβράνης ασφαλείας υαλοπινάκων’’
5. Λήψη απόφασης για α)τη συμμετοχή ή μη της παιδικής χορωδίας ‘’ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ’’  του Δήμου Αλεξάνδρειας στην 23η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στις Συκιές Νεάπολης Θες/νίκης και β)την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για τη δαπάνη ‘’παροχή υπηρεσιών μετακίνησης με λεωφορείο των μελών της χορωδίας ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ του Δήμου Αλεξάνδρειας στις Συκιές Νεάπολης Θες/νίκης’’ 
6. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας <παροχή  υπηρεσιών για την πραγματοποίηση της συναυλίας με το σχήμα της ”ΓΩΓΩΣ ΤΣΑΜΠΑ” στο πλαίσιο της  πολιτιστικής εκδήλωσης ”Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας” στην Αλεξάνδρεια στις 08/10/2017>.
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοινοποίηση

Μέγεθος γραμματοσειράς