Ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

  • Την  Τρίτη 1 Δεκεμβρίου  2015 και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα ψυχαγωγίας του ΚΑΠΗ του Οργανισμού,  η χορωδία του ΚΑΠΗ και το ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΑΠΗ ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικους ύμνους. 
  • Την  Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου  2015 και ώρα 5.30 μ.μ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  η χορωδία του ΚΑΠΗ θα τραγουδήσει στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή   του παιδικού Σταθμού Παιδόκοσμος .
  • Την  Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου  2015 και ώρα 5.00 μ.μ στην αίθουσα ψυχαγωγίας του ΚΑΠΗ του Οργανισμού, η χορωδία του ΚΑΠΗ και τo χορευτικό της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας και θα πραγματοποιήσουν  εκδήλωση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων .
  • Την  Τρίτη 22 Δεκεμβρίου  2015 και ώρα 4.30 μ.μ στην αίθουσα του Β΄ Παιδικού Σταθμού Αλεξανδρείας (πρώην Παιδικός Πρόνοιας)   η χορωδία του ΚΑΠΗ θα τραγουδήσει στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή   του παιδικού Σταθμού .
  • Την  Τρίτη 23 Δεκεμβρίου  2015 και ώρα 10.30 μ.μ   η χορωδία του ΚΑΠΗ θα τραγουδήσει τα κάλαντα στον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ.Γκυρίνη Παναγιώτη.                                                                                                                             
                                                                                                                          
                                                                   

Κοινοποίηση

Μέγεθος γραμματοσειράς