Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer
Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου: Νέα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

Συνεδρίαση Επιτροπή 1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σύμφωνα με τα άρθρα 139 παρ. 1 και 142 παρ. 1 του ν. 5314/2026, σας καλούμε, κατόπιν απόφασης του Προέδρου ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης, σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2026 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, διά ζώσης, στην αίθουσα συνεδριάσεων (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθούν.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση για την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για τη σύναψη σύμβασης, με αντικείμενο τη “Συντήρηση-Επισκευή και Προμήθεια ανταλλακτικών των οχημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας”, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 παρ. 2 περ. α΄ του ν. 4412/2016, για την ομάδα 9 (Ελαστικά οχημάτων), εκτιμώμενης αξίας 178.510,00 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 παρ. 2 περ. β΄ του ν. 4412/2016, για την ομάδα 4 (Υπερκατασκευές των απορριμματοφόρων και του βυτιοφόρου ύδατος) εκτιμώμενης αξίας 181.500,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και την Ομάδα 5 (Υπερκατασκευές των φορτηγών, μηχανημάτων έργου και των αγροτικών μηχανημάτων) εκτιμώμενης αξίας 74.250,00 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σε συνέχεια εν μέρει άγονου ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων, λόγω συνδρομής των οικείων προϋποθέσεων.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη υποβολής αιτήματος προς τους οικονομικούς φορείς που συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ» για την παράταση ισχύος των προσφορών τους.

3. Συνοπτική Ανακεφαλαιωτική έκθεση για την πορεία του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» και λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή μη της εκτέλεσης του έργου.

Ο Πρόεδρος της
Δημοτικής Επιτροπής

 

Παναγιώτης Γκυρίνης
Δήμαρχος Δ. Αλεξάνδρειας

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση

.