Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, το Δ.Σ. του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 155-162, 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομικού Προσώπου (Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας που θα γίνει στις 30 Μαρτίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Αποδοχή της υπ΄αριθ. 125/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας στην οποία ορίζεται νέο Μέλος και Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του “Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας”.
  2. Έγκριση πρακτικών διενέργειας και αξιολόγησης αποτελεσμάτων του πρόχειρου διαγωνισμού για προμήθεια καυσίμων.
  3. Επικύρωση αποτελεσμάτων άγονου διαγωνισμού, με απευθείας ανάθεση, σε είδη κρεοπωλείου και αρτοποιείου.
  4. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του Νομικού Προσώπου.
  5. Έγκριση-διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου, οικονομικού έτους 2012.
  6. Εγγραφή-διαγραφή βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κοινοποίηση