Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη πόλη της Αλεξάνδρειας κατά τον εορτασμό της Επετείου της απελευθέρωσης της Πόλης τον Οκτώβριο του 1912

 

Ανακοίνωση του Διευθυντή Δ. Αστυνομίας Ημαθίας

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη πόλη της Αλεξάνδρειας 
κατά τον εορτασμό της επετείου 
της Απελευθέρωσης της πόλης στις 18 Οκτωβρίου 1912

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων της Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης Αλεξάνδρειας, στην πόλη της Αλεξάνδρειας την 18/10/2016:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Τις κάτωθι απαγορεύσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας την 18/10/2016:

Α. Ως προς την διεξαγωγή της πορείας εις ανάμνηση της εισόδου των απελευθερωτών την 18ης Οκτωβρίου 1912, την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων από ώρα 08:00΄, καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς και την κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στο κάτωθι αναφερόμενο δημοτικό οδικό δίκτυο από ώρα 08:30΄έως το πέρας των εκδηλώσεων, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων:

 

  • Επί της οδού Μακεδονομάχων από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και την συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης.
  • Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους.
  • Επί της οδού Αριστοτέλους από την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως και την συμβολή της με την οδό Βετσοπούλου.

 

Β. Ως προς την διεξαγωγή της παρέλασης:
Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων από 09:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από 11:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από 11:30΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).

 

 Ο

Διευθυντής

  

Γεώργιος ΤΟΥΛΙΚΑΣ

Αστυν. Δ/ντής 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση