Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ορίστηκε η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας για την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου στις 19:00

 
 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
TAKTΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 
1. Επί αιτήσεων δημοτών Δήμου Αλεξάνδρειας (σχετική η αριθ. 31929/09-11-2017 αίτηση) (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
2. Έγκριση η μη τεχνικού προγράμματος Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2018 (σχετική η αριθ. 3/2017 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας). (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Αλεξάνδρειας και των νομικών προσώπων του, έτους 2017- 3η τροποποίηση. (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
4. Λήψη απόφασης για την υπαγωγή οφειλέτη του Δήμου (Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης & Αποχέτευσης Αλεξάνδρειας), στη ρύθμιση οφειλών του Ν.4483/2017 (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
5. Υποβολή έκθεσης εσόδων-εξόδων Γ’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2017(σχετική η αριθμ.434/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής). (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
6. 12η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
7. Λήψη απόφασης για έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα-Ψήφιση πίστωσης (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
8. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο:Υπηρεσία Τεχνικού Ελεγχου Οχημάτων του Δήμου από ΚΤΕΟ και έκδοση καρτών καυσαερίων για το 2017. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
9. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που άφορα την υπηρεσία με τίτλο «Δαπάνες δεξιώσεων και Εθνικών η τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
10. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Δαπάνες δεξιώσεων και Εθνικών η τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
11. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που άφορα την υπηρεσία με τίτλο : «Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
12. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που άφορα την υπηρεσία με τίτλο : «Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών η τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
13. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση εφαρμογών  λογισμικού». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
14. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή χορτοκοπτικών». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
15. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας και φροντίδα αυτών». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
16. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση – Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2017». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
17. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο : «Έξοδα ταχυμεταφοράς επιστολών του Δήμου (courier)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
18. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παρεμβάσεις-καθαρισμός σε κοινόχρηστους χώρους-Απομάκρυνση φερτών υλικών στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης (Ν)». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
19. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Επισκευή και συντήρηση  μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων  Δήμου Αλεξάνδρειας – ΟΜΑΔΑ 1». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
20. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Επισκευή και συντήρηση  μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων  Δήμου Αλεξάνδρειας – ΟΜΑΔΑ 1». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
21. Έγκριση της ορθής επανάληψης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών και ανάκληση  των υπ΄αριθ. 391/2017, 392/2017, 393/2017, 394/2017, 395/2017 και 397/2017 αποφάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
22. Λήψη απόφασης για: την έγκριση παράδοσης υλικών διαφορετικής εταιρείας για τα είδη «γάντια νιτριλίου», «ανακλαστικά γιλέκα» και «γαλότσες» στο πλαίσιο υλοποίησης της σύμβασης της προμήθειας με τίτλο: «προμήθεια λοιπών παροχών σε είδος (ένδυση εργατοτεχνικού προσωπικού) για τις ομάδες Α’ και Γ’». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
23. Λήψη απόφασης για : Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Αγία Τριάδα. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
24. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στο Νεόκαστρο. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
25. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΕΠ Δ.Ε ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ» (ΑΜ 49/2015) (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
26. Λήψη απόφαση για: την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ Π.ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ»(ΑΜ 93/2015). (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)
27. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρείας ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.–ΤΖΙΑΚΑΣ Β.-ΤΖΙΑΚΑΣ Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ Ο.Ε.».(Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
28. Λήψη απόφασης  για την εκμίσθωση ή μη της εκμετάλλευσης του συνιδιόκτητου δάσους ΟΔΕΠ Τριλοφιας, Τ.Κ Αγκαθιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2017. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
29. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δ.Κ. Πλατέος. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
30. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Δ.Κ. Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
31. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ Κλειδιού Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
32. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Προδρόμου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
33. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση  ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ Κυψέλης Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
34. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Αγκαθιάς Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
35. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Νεόκαστρου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
36. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Ξεχασμένης Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
37. Λήψη απόφασης για την εκ νέου μίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ Κεφαλοχώριου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
38. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ Νησιού Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
39. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ Καμποχωριου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
40. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ Λιανοβεργίου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
41. Λήψη  απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη του μισθώματος δημοτικής οικίας του τέως Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρόπουλου της Τ.Κ. Κορυφής  του Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
42. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζόμενων Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
43. Λήψη απόφασης: Α) για την αποδοχή ή μη της αίτησης παραίτησης του δημοτικού συμβούλου κ. Παράσχου Κίμωνα του Ευθυμίου αναφορικά με τον ορισμό του ως μέλος της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (ΑΜ 22/2015) (σχετική η αριθμ πρωτ. 31192/03-11-2017 αίτηση) Β) για τον ορισμό, με επιλογή κλήρου, νέου μέλους της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΤΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (ΑΜ 22/2015) (Εισηγητής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.)
44. Αντικατάσταση του κ. Κυτούδη Μόσχου, από τη θέση τακτικού  μέλους και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας» (Εισηγητής: ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)
45. Αντικατάσταση της κ.Κιρκιλιανίδου Μαρίας, από τη θέση τακτικού  μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας» (Εισηγητής: ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)
                                                                                                           
46. Αντικατάσταση του κ.Τόκα Σωτήριου, από τη θέση τακτικού  μέλους και αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)  
47. Αντικατάσταση του κ.Σωτηράκη Απόστολου, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)  
48. Αντικατάσταση της κ.Σταυρογιαννοπούλου Μαρίας, από τη θέση αναπληρωματικού  μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)  
49. Λήψη απόφασης περί ορισμού εκ νέου Υπεύθυνου της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με παράρτημα Ρομά» (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
50. Έγκριση ή μη της αριθ. 386/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας με τίτλο: «Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού  της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας οικονομικού έτους 2017». (Εισηγητής: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
                                                                             

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΡΑΠΤΗΣ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοινοποίηση