Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Θέατρο σκιών: “Ο Καραγκιόζης και το Χρυσό δισκοπότηρο” αύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ “Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ”
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

Θέατρο σκιών. Καραγκιόζης. Μια τέχνη παραδοσιακή, όσο και επίκαιρη.

Θα παρακολουθήσετε μια ιστορία, η οποία φέρνει τον Καραγκιόζη στα χρόνια του μεγάλου ξεσηκωμού. Ο Καραγκιόζης είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας – θα βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στον αγώνα της ελευθερίας.

Ο χρόνος; Μάρτιος του 1821.

Ο τόπος; Μια πόλη, ένα χωριό σε κάποια γωνιά της Ελλάδας. Μπορεί να ‘ναι και το Κιάτο…

Ένας γενναίος πολεμιστής, ο καπετάν Ανδρόνικος, και το ασκέρι του, έχουν γίνει ο φόβος κι ο τρόμος του αυταρχικού Φεϋζουλάχ πασά. Το επιτελείο του πασά πληροφορείται ότι οι Έλληνες είναι ανίκητοι επειδή έχουν κάποιο θαυματουργό δισκοπότηρο – και αποφασίζουν να το πάρουν στα χέρια τους πάση θυσία. Όμως, ο φύλακας του δισκοπότηρου δεν είναι άλλος από τον Καραγκιόζη…

Ο θίασος «Χαρούμενες Σκιές», παρουσιάζει μια περιπετειώδη κωμωδία εμπνευσμένη από την επανάσταση του 1821. Με χαρακτήρα επιθεώρησης, ο Καραγκιόζης δίνει το παρών σχολιάζοντας θέματα που απασχολούν διαχρονικά την Ελλάδα. Θα καταφέρει παράλληλα να δώσει λύση σ’ ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα, δείχνοντας στους νεαρούς θεατές τη σημασία της ευστροφίας.

Ετοιμαστείτε να δείτε μια μοναδική υπερπαραγωγή, με 21 πολύχρωμες φιγούρες και κατάμεστη από παραδοσιακή μουσική! Σας περιμένουμε την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στο δημοτικό θέατρο στο Πλατύ (Ελ. Βενιζέλου και 25ης Μαρτίου, Πλατύ), στις 18:30.

Εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο την ημέρα της παράστασης, καθώς και ηλεκτρονικά στο https://tinyurl.com/karag11 και ξεκινούν από €5 για όσους τα προαγοράσουν. Θα δοθεί δώρο σε κάθε παιδί!

Θα διατίθενται και συλλεκτικές χειροποίητες φιγούρες του Καραγκιόζη και της παρέας του. Αγοράστε τώρα εισιτήριο που συμπεριλαμβάνει μία χειροποίητη φιγούρα, και επωφεληθείτε από την χαμηλότερη τιμή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 696 5043 ή στη σελίδα μας: https://tinyurl.com/karag111

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά περίπου.
Είναι κατάλληλη για παιδιά από 4 μέχρι …104 ετών.

Τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα περί κορωνοϊού. Σε ενήλικες, θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και με έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Για παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω, είναι απαραίτητη η επίδειξη δήλωσης αρνητικού self-test.

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση