Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ΣτΙς 14:00 της Παρασκευής, 2 Σεπτεμβρίου η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας

 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 155-162, 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομικού Προσώπου(Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) σε τακτική  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας που θα γίνει την 2 Σεπτεμβρίου  2016  ημέρα Παρασκευή και  ώρα 14.00  με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. «Λήψη απόφασης για έγκριση για 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
2. «Λήψη απόφασης για ανανέωση  συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 12 ατόμων  για υλοποίηση του Ε.Π. ¨Εναρμόνιση οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής¨, Παιδικοί Σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
3. «Λήψη απόφασης για ανάκληση  δεσμεύσεων πιστώσεων  οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
4. «Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας¨ στη διαδικασία κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 του Δήμου Αλεξάνδρειας» 
 
5. «Λήψη απόφασης έγκρισης πρακτικής άσκησης άμισθα τριών(3) σπουδαστριών του ΙΕΚ Βεροίας στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
6. «Λήψη απόφασης για ορισμό ελεγκτών και αναπληρωτών των για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2015 του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
7. «Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για προμήθεια pellets στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»     
 
8. «Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης για συντήρηση και επισκευή επίπλων στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
9. «Λήψη απόφασης για προμήθεια επίπλων στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
10. «Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για προμήθεια  εξαεριστήρων τζαμιού στο κτήριο του ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
11. «Λήψη απόφασης έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για προμήθεια   συναγερμού στον Β΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Αλεξάνδρειας που ανήκει στο  Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
 
12. «Λήψη απόφασης για διαγραφή και εγγραφή βρεφών και νηπίων μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοινοποίηση