Συνεδρίαση του Δ.Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ΩΡΑ 15:00 στα γραφεία της επιχείρησης “οδός Βεροίας – Δημοτικό Κολυμβητήριο”, για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί των  παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης: 
1. Λήψη απόφασης για κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2016.
 
2. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη της Θεατρικής παράστασης ‘’άρρωστος κατά παραγγελία’’ στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.
 
3. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη δενδρυλλίων για τον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
4. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη ντουλάπας και κρεμαστρών για τις ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κορυφής – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
5. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη δομικών υλικών για τη συντήρηση δρόμου πεζοπορίας περιμετρικά του Δημοτικού Αμφιθεάτρου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
6. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη γραφικής ύλης για τις ανάγκες της επιχείρησης – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
7. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη ξυλείας για τη συντήρηση των ξύλινων χριστουγεννιάτικων σπιτιών – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
8. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη υλικών για την κατασκευή παγκακιών στον αθλητικό χώρο του Αμφιθεάτρου  – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
 

Κοινοποίηση

Μέγεθος γραμματοσειράς