Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Διατύπωση Γνώμης έως και την Κυριακή, 28 Ιουνίου για δύο φακέλους Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορούν την περιοχή της τ.κ. Κλειδίου

Δ Ε Λ Τ  Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr/Ενημέρωση/Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Έργων/Δημοσιοποιήσεις Περιφερειακού Συμβουλίου) και του Δήμου Αλεξάνδρειας (www.alexandria.gr) αναρτήθηκε η Ανακοίνωση – Πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά:

α) το φάκελο Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για: «Διαβίβαση φακέλου Μ.Π.E., μέσω του Ηλεκτρονικού Περιβαλλοντικού Μητρώου (Η.Π.Μ.) και με αριθμό Περιβαλλοντικής Ταυτότητας (ΠΕΤ) 1908164526, για την αρχική έγκριση περιβαλλοντικών όρων που αφορά τη μετεγκατάσταση της δραστηριότητας «Πλωτή οστρακοκαλλιέργεια με το σύστημα long-line» από το τεμάχιο H27 τρέχουσας ιδιοκτησίας του κ. Τσαρίδη Θεοδώρου, στη νέα θέση ΗΝ55, στη θαλάσσια περιοχή της Τ.Κ.Κλειδίου, της Δ.Ε.Πλατέος, του Δ.Αλεξάνδρειας, της Π.Ε.Ημαθίας, σε θαλάσσια έκταση 15 στρ. και δυναμικότητας έως 102,8 τον./έτος .»,(υποκατηγορία Α2 – Ομάδα 8η- Εκτροφή καρκινοειδών και μαλακίων, με Α/Α 4), προς ενημέρωση των πολιτών, και…

β) την ενημέρωση των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησης για: «∆ιαβίβαση Φακέλου Μ.Π. µέσω του Ηλεκτρονικού Περιβαλλοντικού Μητρώου (Η.Π.Μ.) και µε αριθµό Περιβαλλοντικής Ταυτότητας (ΠΕΤ) 2003267826, για την ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων που αφορούν τη δραστηριότητα «Πλωτή οστρακοκαλλιέργεια µε το σύστηµα long-line» στο τεµάχιο Η5+9, τρέχουσας ιδιοκτησίας των κ. Ζακαλκά Νικολάου και Ζακαλκά Αριστοτέλη, στη θαλάσσια περιοχή της Τ.Κ. Κλειδίου, της ∆.Ε. Πλατέος, του ∆. Αλεξάνδρειας, της Π.Ε. Ηµαθίας σε έκταση 30 στρ. και δυναµικότητας έως 210 τον./έτος (υποκατηγορία Α2 – Οµάδα 8η – Εκτροφή Καρκινοειδών και Μαλακίων, µε Α/Α 04)»

Διατύπωση γνώμης έως τις 28/06/2020, υποβάλλοντας το έντυπο Δ11, στα γραφεία της Διεύθυνσης ΥΔΟΜ, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, (Ελ. Βενιζέλου 2) ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο xydopoulou@alexandria.gr.

 

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΥΔΟΜ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΓΡΟΝ. ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

Συνημμένα:

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση