Home Δελτία Τύπου
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εξετάσεις για την απόκτηση Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου
την Τετάρτη, 18 Απριλίου στην Αλεξάνδρεια 

 

 

 

Ανακοινώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας ότι στις 18 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08.30, θα γίνουν εξετάσεις σε απλά θέματα, για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας (Ν. Ευαγγελά 12, Αλεξάνδρεια) και σε άλλα σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν με το Δελτίο της Αστυνομικής τους ταυτότητας στο Γραφείο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ( Μητροπόλεως 44 - 4ος όροφος - Βέροια ΤΚ59100) το αργότερο έως και την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και να καταθέσουν σχετική αίτηση και υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 για τη μόνιμη κατοικία τους.  

Δικαίωμα συμμετοχής για την απόκτηση του παραπάνω τίτλου σπουδών έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 16ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν σε περιοχή του Δήμου όπου ανήκει ένα από τα ανωτέρω Δημοτικά Σχολεία. Στην παραπάνω διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί οι οποίοι:

  • Είναι αναγνωρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες, σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης.  
  • Είναι εξ αυτών που έχει απορριφθεί η αίτηση για αναγνώριση της προσφυγικής ιδιότητας, αλλά έχει εγκριθεί η παραμονή τους στην Ελλάδα για ανθρωπιστικούς λόγους. 
Για περισσότερες πληροφορίες, όπως και την σχετική αίτηση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας τηλ. 23310-26406 (κα Αρσένη Άννα).
 
 
 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
 
 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 

Αλεξάνδρεια, 12/01/2017

 

ΑΠΟΦΑΣΗ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:


1) Τις διατάξεις του άρθρου 94, παραγρ.4, περιπτ.27 του Ν.3852/2010[ΦΕΚ  87/7-6-2010 τ.Α΄]¨Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης¨.

2) Τα ακραία καιρικά φαινόμενα (χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός) που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ


Τη συνέχιση της  διακοπής των μαθημάτων στα Σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξάνδρειας, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 , λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός) που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή. 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                                   

ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 

 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00΄ στα γραφεία της επιχείρησης , για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί των    παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ''ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ'' – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

2. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή ή μη της Παιδικής -Νεανικής Χορωδίας ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ'' στην 22η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών στο Κλειστό Δ. Θέατρο  Συκεών – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

3. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη μουσικών οργάνων και ανταλλακτικών μουσικών οργάνων για τις ανάγκες της Δημοτικής Φιλαρμονικής – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

4. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη πολυμηχανήματος  για τις ανάγκες του Κέντρου Στήριξης Ρομά & Ευπαθών Ομάδων – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

5. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη οικοδομικών υλικών για τη συντήρηση του αύλειου χώρου περιμετρικά του Δημοτικού Αμφιθεάτρου - Έγκριση  διάθεσης πίστωσης.

6. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη μεταλλικού κουτιού ασφαλείας  για την  κάλυψη ηλεκτρολογικού πίνακα μπροστά στα γήπεδα τένις  στο χώρο του Δημοτικού  Αμφιθεάτρου - Έγκριση  διάθεσης πίστωσης.

7. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη διχτυού εκτόνωσης πίσω από την εστία του γηπέδου 5*5 στο χώρο του Δημοτικού  Αμφιθεάτρου - Έγκριση  διάθεσης πίστωσης.

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ανακοίνωση του Διευθυντή Δ. Αστυνομίας Ημαθίας

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη πόλη της Αλεξάνδρειας 
κατά τον εορτασμό της επετείου 
της Απελευθέρωσης της πόλης στις 18 Οκτωβρίου 1912

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων της Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης Αλεξάνδρειας, στην πόλη της Αλεξάνδρειας την 18/10/2016:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Τις κάτωθι απαγορεύσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας την 18/10/2016:

Α. Ως προς την διεξαγωγή της πορείας εις ανάμνηση της εισόδου των απελευθερωτών την 18ης Οκτωβρίου 1912, την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων από ώρα 08:00΄, καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς και την κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στο κάτωθι αναφερόμενο δημοτικό οδικό δίκτυο από ώρα 08:30΄έως το πέρας των εκδηλώσεων, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων:

 

  • Επί της οδού Μακεδονομάχων από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και την συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης.
  • Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους.
  • Επί της οδού Αριστοτέλους από την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως και την συμβολή της με την οδό Βετσοπούλου.

 

Β. Ως προς την διεξαγωγή της παρέλασης:
Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων από 09:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από 11:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από 11:30΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).

 

 Ο

Διευθυντής

  

Γεώργιος ΤΟΥΛΙΚΑΣ
Αστυν. Δ/ντής 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας
λόγω της "13ης Γιορτής Πίτας"
 
Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια καθιερωμένης ετήσιας πολιτιστικής εκδήλωσης ¨ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ¨ στην πόλη της Αλεξάνδρειας την Κυριακή 02-10-2016, αποφάσισε:
 
Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας καθώς και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης πάντως είδους οχημάτων, πλην οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, από 09:00΄ ώρα έως 23:00΄ ώρα της 02-10-2016 ως εξής:
  • Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Κομνηνών
  • Επί της οδού Αριστοτέλους - Πελλοπονήσου από την συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
  • Επί της οδού Ναούσης από την συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.
  • Επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως από την συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη
  • Επί της οδού Γρ. Λαμπράκη από την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Page 2 of 11

History-Tradition

Πόσοι είναι online

We have 208 guests online

 Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων: 
- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών


Search

diavgeia all logo

Πολιτική Προστασία

Minors & Alcoholo