Home Δελτία Τύπου Δήμου Αλεξάνδρειας

Δελτία Τύπου Δ.Αλεξάνδρειας

E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
Μέσα σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. 
 
Το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι σπουδαίο, ιδιαίτερα την εποχή αυτής της κρίσης. Η επιτυχής λειτουργία του εδώ και τέσσερα χρόνια, στηρίζεται στην αγάπη των εθελοντών καθηγητών, στην γενναιόδωρη προσφορά του χρόνου τους, των γνώσεών τους, στην αλληλεγγύη και ανιδιοτέλειά τους. 
 
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές καθηγητές που στηρίζουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Η προσφορά των καθηγητών, τα χαμόγελα των μαθητών, η ανακούφιση των γονιών καθώς και οι επιτυχίες των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το σημαντικό κοινωνικό μας έργο.
 
 
 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την διεύθυνση της επιχείρησης «ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ» (κ. Μπογιατζή Αικατερίνη και κ. Μπογιατζή Ευάγγελο) για το δωρεάν γεύμα.
 
 

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  


 
ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  

                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 
 
 
 
 
 
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΙΣΤΑ, 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡIΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
 

Οι Τρεις Ιεράρχες αποτελούν πρότυπα ζωής για όλους εμάς, που σήμερα, μέσα στην σύγχρονη κοινωνία του άκρατου καταναλωτισμού, βιώνουμε έντονα την δίψα για την αλήθεια, την αγάπη, την χαρά και την ευτυχία. Οι Τρεις Ιεράρχες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι  στη συνείδηση μας με την παιδεία. Η προσφορά  τους στην ανθρωπότητα είναι μοναδική. Θεμελίωσαν την Ορθοδοξία, για αυτό και τους λέμε Πατέρες, μορφώθηκαν ελληνικά και δίδαξαν ελληνικά.  Είχαν χαρίσματα και πήραν φροντισμένη αγωγή από τα σπίτια τους και κυρίως από τις μητέρες τους. Όμως με τη δική τους επιμέλεια, τον κόπο και την προσπάθεια έγιναν μεγάλοι. Αγωνίστηκαν ασταμάτητα, προσευχήθηκαν αδιάκοπα και ασκήθηκαν στον αγώνα της αρετής. Έτσι έγιναν οι πρωταθλητές της ευσέβειας, της αρετής, της αγιότητας αλλά και των γραμμάτων και της σοφίας.

Καλούμαστε να παραδειγματιστούμε από την πίστη τους για να αντέξουμε στις αντιξοότητες της ζωής, να κοινωνήσουμε από την ανιδιοτέλειά τους για να απαλύνουμε τον πόνο των πασχόντων συνανθρώπων μας και να επωφεληθούμε από τις εγκύκλιες σπουδές τους. Εύχομαι ειδικά σε όλους τους μαθητές να παραδειγματιστούν από την ζωή και την διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών και να γεμίσουν τη ζωή και την ψυχή τους με την ομορφιά που μπορούν να χαρίσουν μόνο τα γράμματα, η αληθινή μόρφωση και η πνευματική ζωή που μας δίδαξαν οι Άγιοι Πατέρες.

 
 
 

Στέφανος Δριστάς

Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


  
  
 
 
Συνεχίζεται η κακοκαιρία σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ 

 
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Φοίβος» από το μεσημέρι της Τετάρτης 23/01, η οποία αναμένεται να διαρκέσει έως την Κυριακή 27/01/2019.

Βροχοπτώσεις στο σύνολο σχεδόν της χώρας, καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις που θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Παράλληλα, θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι (8 έως 9 μποφόρ) θα πνέουν στο Αιγαίο έως το Σάββατο 26/01.

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει πτώση προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε περιοχές σχετικά χαμηλού υψομέτρου της βόρειας χώρας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
 
 
 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ
ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ                               
ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ                                                                                                                                                          Αλεξάνδρεια  23/1/2019


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
Ο Πρόεδρος του  Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας  κάνει γνωστό στα μέλη του ΚΑΠΗ και στους δημότες-κατοίκους του Δήμου  Αλεξάνδρειας ότι, την Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 όσoι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση  "Σ αγαπάω αλλά...." στο  Θέατρο Ράδιο Σίτυ Θεσσαλονίκης.  Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε    στην Κοινωνική  Λειτουργό του Οργανισμού κ. Ιωαννίδου Μερόπη στο τηλέφωνο 2333026743.
Με την εγγραφή ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προκαταβάλετε 10€ το άτομο Δηλώσεις  συμμετοχής έως 28 Ιανουαρίου
 
  • Τιμή 16€ το άτομο(10€ το εισιτήριο και 6€ το λεωφορείο)
  • Ώρα αναχώρησης 3.30μ.μ (μπροστά από το ΚΑΠΗ Δ.Κ. Αλεξάνδρειας)
                                                                                                             
 

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  Γ. ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 
 
 

 
ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 
 
Για νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο, Τετάρτη (23/01/2019) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικα τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται απο χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους που η έντασή τους θα φτάνει τα 8 μποφόρ, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Αύριο, Τετάρτη (23-01-2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα.
 
Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. 

Στη δυτική Ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

2. Την Πέμπτη (24-01-2019)
Τις πρωινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

3. Την Παρασκευή (25-01-2019)
Αρχικά η δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χώρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Page 8 of 319

History-Tradition

Πόσοι είναι online

We have 188 guests online

 Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων: 
- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών


Search

diavgeia all logo

Πολιτική Προστασία

Minors & Alcoholo