Home Δελτία Τύπου Δήμου Αλεξάνδρειας

Δελτία Τύπου Δ.Αλεξάνδρειας

E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛΓΑ, απέστειλε τον Πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΧΑΛΑΖΙ της 3ης Ιουνίου  2018 στις δενδρώδεις καλλιέργειες παραγωγών της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας.

Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή έως τις 16-02-2019.
 
 

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών, στους κάτωθι Ανταποκριτές ΕΛΓΑ της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας:
  • ΚΙΡΤΙΚΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
  • ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
  • ΛΑΧΑΝΗ ΟΛΓΑ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 62 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας καλούμε να προσέλθετε στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, που θα γίνει στις 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 11:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

θέμα 1ο:Τροποποίηση της υπ' άριθμ. 01/14-01-2019 Απόφασης  Εκτελεστικής Επιτροπής περί έγκρισης τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου Αλεξάνδρειας. 

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα μετά από το αριθμό 494/4-2-2019 έγγραφο (Εξ. Επείγον) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης και δεδομένου ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες που αφορούν τη σύσταση θέσεων μόνιμου προσωπικού που απασχολείται στο Ν.Π.Δ.Δ ''Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας'' του Δήμου Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο του Προγράμματος ''Βοήθεια στο Σπίτι'' σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4583/2018.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 
ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
                                                                                     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
 Έντονη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας
από αύριο Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019
 

Με σημερινό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα από αύριο Τρίτη (05/02), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από έντονες χαλαζοπτώσεις

Σημαντική μεταβολή του καιρού από τα νοτιοδυτικά προβλέπεται την Τρίτη (05/02) μετά το μεσημέρι με κύρια χαρακτηριστικά:

α. τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν:

Την Τρίτη (05/02) Από τις απογευματινές ώρες τη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο, από τις βραδινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (νοτίως της Κέρκυρας), την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη νύχτα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ειδικότερα για την Αττική, ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται από τις βραδινές ώρες της Τρίτης (05/02) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (06/02).

Την Τετάρτη (06/02) Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Πιέρια, τις πρωινές ώρες την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου (νοτίως της Κέρκυρας), την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα τη Χαλκιδική και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Την Πέμπτη (07/02) Κατά διαστήματα τα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, καθώς και την ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα.

β. τους πολύ θυελλώδεις άνεμους ανατολικών διευθύνσεων, που η ένταση τους την τρίτη (05-02-2019) θα φτάσει στα πελάγη τα 9 και πιθανώς στα νοτιοανατολικά τα 10 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (06-02-2019).

γ. τις χιονοπτώσεις που θα είναι κατά τόπους πυκνές:
  • την Τρίτη (05/02) τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Πελοποννήσου και της κεντρικής Στερεάς.
  • την Τετάρτη (06/02) στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας και μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά - ημιορεινά της κεντρικής Στερεάς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
 
 
Ανακοινώνεται από το Δήμο Αλεξάνδρειας ότι θα διενεργηθούν δημοπρασίες για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις τ.κ. Αγκαθιάς, Κορυφής, Λιανοβεργίου, Νησίου, Πλατάνου και Σταυρού.
 
Οι Δημοπρασίες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας στις 14 & 15 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο συνημμένο φάκελο των Διακηρύξεων.O
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
Μέσα σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. 
 
Το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι σπουδαίο, ιδιαίτερα την εποχή αυτής της κρίσης. Η επιτυχής λειτουργία του εδώ και τέσσερα χρόνια, στηρίζεται στην αγάπη των εθελοντών καθηγητών, στην γενναιόδωρη προσφορά του χρόνου τους, των γνώσεών τους, στην αλληλεγγύη και ανιδιοτέλειά τους. 
 
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές καθηγητές που στηρίζουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Η προσφορά των καθηγητών, τα χαμόγελα των μαθητών, η ανακούφιση των γονιών καθώς και οι επιτυχίες των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το σημαντικό κοινωνικό μας έργο.
 
 
 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την διεύθυνση της επιχείρησης «ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ» (κ. Μπογιατζή Αικατερίνη και κ. Μπογιατζή Ευάγγελο) για το δωρεάν γεύμα.
 
 

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  


 
ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  

                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Page 7 of 319

History-Tradition

Πόσοι είναι online

We have 295 guests online

 Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων: 
- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών


Search

diavgeia all logo

Πολιτική Προστασία

Minors & Alcoholo