Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Συνεχίζεται απρόσκοπτα έως το τέλος του 2017 η λειτουργία του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” στο Δήμο Αλεξάνδρειας

 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως το τέλος του 2017 το Βοήθεια στο Σπίτι στην Αλεξάνδρεια
Λίγο πριν εκπνεύσει και αυτή η τρέχουσα παράταση του προγράμματος η Κυβέρνηση έρχεται με απόφασή της και δίνει νέα παράταση και συνεπώς νέα προσωρινή ανάσα στους εκατοντάδες ωφελούμενους του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στον δήμο Αλεξάνδρειας αφού παρατείνονται οι συμβάσεις τους ως τον Δεκέμβριο του 2017.
 
Η δομή στο δήμο Αλεξάνδρειας ως γνωστόν είναι ενταγμένη και λειτουργεί στο πλαίσιο του ΟΠΑΚΟΜ και η δουλειά της είναι συστηματική και υψηλών προδιαγραφών. Οι κοινωνικές δομές και οι υπηρεσίες που παρέχονται από τον δήμο της Αλεξάνδρειας και από τον ΟΠΑΚΟΜ ειδικότερα στελεχώνονται από άριστους επιστήμονες και λοιπό προσωπικό που κάθε μέρα δίνουν τον εαυτό τους για την εξυπηρέτηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.
 
Εμείς ως πολιτικό προσωπικό και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι και χρέος μας είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δραστηριότητα των υπηρεσιών αυτών διότι ο τελικός στόχος είναι το όφελος του δημότη.
Ο

Πρόεδρος ΔΣ ΟΠΑΚΟΜ,

 
 
Παντόπουλος Αθανάσιος
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Κοινοποίηση