Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Νέα συνεδρίαση για την έγκριση του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας, για το οικονομικό έτος 2016

 
 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣH
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.5 του N.3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας), σε  τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα γίνει στις  26  Μαΐου 2017,  ημέρα Παρασκευή  και ώρα 12:00 με θέμα  ημερήσιας διάταξης:
1.Λήψη απόφασης περί έγκρισης του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας, για το οικονομικό έτος 2016.
                                                                          
Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

                                                                        

ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
 
Παρατήρηση:
Ο κ.Σπυρίδης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Μειοψηφίας, παύει να διατηρεί την ως άνω ιδιότητα λόγω παραίτησής του, συνεπώς θα πρέπει να αντικατασταθεί και ως μέλος του Δ.Σ. της ΣΕΔΕ.
Μέχρι την αντικατάστασή του, το διοικητικό συμβούλιο θα λειτουργήσει  με ελλιπή σύνθεση σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθ.73 του Δ.Κ.Κ.
                                                                                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοινοποίηση