Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Περίληψη διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών ηλεκτροφωτισμού και εορταστικού διακόσμου για το έτος 2014 από το Δήμο Αλεξάνδρειας

Περίληψη διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού

 

για την προμήθεια ειδών ηλεκτροφωτισμού και εορταστικού διακόσμου 

 

για το έτος 2014

 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη συνολικά χαμηλότερη τιμή και για τις δύο ομάδες (Α+Β) – προμήθεια ειδών ηλεκτροφωτισμού (ΟΜΑΔΑ Α)  και εορταστικού διακόσμου (ΟΜΑΔΑ Β),  με την προϋπόθεση ότι η προσφορά θα αναγράφει την προσφερόμενη τιμή για κάθε είδος και των δύο (2) ομάδων (Α+Β),συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 149.958,01 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Εθνικής Αντίστασης 42, την 11/04/2014  ημέρα Παρασκευή, και από ώρα  9.30πμ έως 10.30πμ. Μετά το πέρας αυτής της ώρας, λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.

Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί στο 5% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ήτοι ποσού 7.497,90 Ευρώ.

Αντίγραφα της αναλυτικής διακήρυξης και μελέτης για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό καθώς επίσης και τα έντυπα της οικονομικής προσφοράς είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου:www.alexandria.gr, ενώ πληροφορίες γι’ αυτόν παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών-Γραφείο Προμηθειών (Γραφείο 10) του Δήμου Αλεξάνδρειας, Ταχ. Δ/νση Εθν. Αντίστασης 42, τηλ.2333350144 και 2333350138.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Συνημμένα:  Φάκελος διαγωνισμού (τ.μελέτη, συγγραφή υποχρεώσεων κ.α.)

(Νέο! 20-03-2014) Διευκρινίσεις επί της διακήρυξης

Κοινοποίηση