Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

(Ενημέρωση) Απογραφή έως και την Δευτέρα, 1η Απριλίου 2019, στρατεύσιμων στο Δήμο Αλεξάνδρειας για τα αγόρια που γεννήθηκαν το 2001 (κλάση 2022)

Υπενθύμιση από το Τμήμα Δημοτολογίου – Μητρώου Αρρένων
του Δήμου Αλεξάνδρειας
Απογραφή στρατεύσιμων στο Δήμο Αλεξάνδρειας
για τα αγόρια που γεννήθηκαν το 2001
Ανακοινώνεται από το Τμήμα Δημοτολογίου – Μητρώου Αρρένων του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι από 2 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και 1 Απριλίου 2019 καλούνται όλοι οι άρρενες στρατεύσιμοι, που γεννήθηκαν το έτος 2001 (κλάση 2022), προκειμένου να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.
Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει, είτε στην έδρα της Στρατολογικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη είτε σε οποιαδήποτε άλλη Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), και σε αρμόδια Προξενική Αρχή για όσους διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό. 
Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι γραμμένοι και να προσκομίζουν απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά (πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα):
  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου.
  • Βεβαίωση Απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  • Βεβαίωση ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο (wwvv.amka.gr).
  • Γνωστοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail).
Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας να υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση. 
Οι μη εγγεγραμμένοι σε μητρώο αρρένων με έτος γέννησης 2001, οι οποίοι υποχρεούνται να απογραφούν (αδήλωτοι), θα πρέπει να υποβάλλουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας από την οποία να προκύπτει ότι υπέβαλαν δικαιολογητικά για την εγγραφή τους σε μητρώα αρρένων.
Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοτολογίου – Μητρώου Αρρένων του Δήμου Αλεξάνδρειας στο τηλέφωνο: 23333-50150 (κα Ζαρκάδα).

Κοινοποίηση