Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Έκτακτη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας στις 14:00

 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 10η του μηνός Μαίου του έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87)
1. Παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών για την προμήθεια «Υλικά συντήρησης και επισκευής κτιρίων και λοιπών εγκαταστάσεων (οικοδομικά & υδραυλικά υλικά)»
2. Λήψη απόφασης 
Α. για την έγκριση ή μη των μελετών (τεχνικών προδιαγραφών) με τίτλους: 
«ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Εγκατάσταση ενεργητικού ηλιακού συστήματος»
«ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Εγκατάσταση Γεωθερμικής Αντλίας Θερμότητας & Βοηθητικών Υποστηρικτικών Ηλεκτρολογικών δικτύων»
«ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Εγκατάσταση ΦΒ Σταθμού 200 kWp»
Β.  τον καθορισμό του τρόπου διενέργειας της προμήθειας
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα:
  • Αναφορικά με το 1ο θέμα ημερήσιας διαταξης, λόγω καταληκτικών ημερομηνιών, διότι ο διαγωνισμός έχει ορισθεί την 10-05-2018 και ώρα 09:30π.μ. και το τμήμα Μελετών και Επιβλέψεων Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών δεν έχει δώσει διευκρινήσεις (παρά την έρευνα που έκανε) μέχρι  την 07-05-2018 επί των θεμάτων που τέθηκαν, οποτε, βαση του άρθρου 121 παρ. 5 του Ν.4412/16, κρινεται απαραίτητη η άμεση παράταση προθεσμίας υποβολής προσφορών για την προμήθεια «Υλικά συντήρησης και επισκευής κτιρίων και λοιπών εγκαταστάσεων (οικοδομικά & υδραυλικά υλικά)».
  • Αναφορικά με το 2ο θέμα ημερήσιας διαταξης: Στο πλαίσιο της  Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» με κωδικό 10.4c.15.1.2-3 (Α/Α ΟΠΣ: 2451) με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων – δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ΑΠΕ σε αθλητικές εγκαταστάσεις» , Ο Δήμος Αλεξάνδρειας προτίθεται να υποβάλει Πράξη χρηματοδότησης με τίτλο «Αξιοποίηση Εφαρμογών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο ανοικτό κολυμβητήριο Δήμου Αλεξάνδρειας με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του λειτουργικού του κόστους». Σχετικά έχει ληφθεί η 50/2018 απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Οι προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιεί η υποβληθείσα Πράξη προκειμένου να θεωρείται ως ΜΕΣΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ είναι να ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ και να υποβληθεί σχέδιο τευχών δημοπράτησης. Δεδομένου πως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της πρότασης χρηματοδότησης και του αντίστοιχου τεχνικού δελτίου στην ως άνω πρόσκληση έχει οριστεί η 15.05.2018, το ως άνω θέμα πρέπει να συζητηθε άμεσα, ώστε να μεγιστοποιηθεί ο συνολικός βαθμός ωρίμανσης της προτεινόμενης πράξης χρηματοδότησης. 
Ο

Πλειοψηφών Σύμβουλος της Οικονομικής Επιτροπής



Δελιόπουλος Στέφανος
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοινοποίηση