Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας στις 13:00

 
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 6η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87)

1.Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης (αφορά υπόθεση Φανής Μπιτζιοπούλου του Περικλή, β)ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου και γ) διάθεση πίστωσης.

2.Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης, περί άσκησης έφεσης ή μη κατά της αριθμό 95/2017 απόφασης του ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά υπόθεση Βασιλείου Τσίπη του Γεωργίου, β) υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για την κάλυψη δαπάνης, γ) ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου.

3.Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης (αφορά υπόθεση Βασιλείου Πούλιου του Λεωνίδα), β) ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου και γ) διάθεση πίστωσης.

4.Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης (αφορά υπόθεση Αριστείδη Βαφόπουλου του Γεωργίου), β)ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου και γ) διάθεση πίστωσης.

5. Λήψη απόφασης για α)παροχή γνωμοδότησης, περί άσκησης ή μη ενδίκων μέσων και κατάθεση ή μη αίτησης αναστολής επί της εκτέλεσης της απόφασης για ποσό πληρωμής για την με αριθμό 7/ΤΜ/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας (αφορά υπόθεση Μπουλούμπαση Κωνσταντίνο του Εμμανουήλ), β) υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για τη κάλυψη δαπάνης, γ) ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου.

6.Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για τη μίσθωση με τίτλο: «Μισθώσεις μηχανημάτων που δε διαθέτει ο Δήμος – Μίσθωση καλυκοφόρου μηχανήματος».

7.Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών – Οικονομικών υπηρεσιών για την δαπάνη της «Συντήρησης – Υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2018».

8.Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών από δικαστικό επιμελητή για την επίδοση δικογράφων, διοικητικών εκτελέσεων και άλλων παρεμφερών διαδικασιών του Δήμου για το 2018».

9.Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προϊσταμένη Διοικητικής και Οικονομικής υπηρεσίας για την δαπάνη που αφορά την παρακολούθηση επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα «Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας & Φωτισμού» στη Θεσσαλονίκη στις 27 Φεβρουαρίου 2018 δυο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών (Τμήμα Εσόδων).

10.Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προϊσταμένη Διοικητικής και Οικονομικής υπηρεσίας για την δαπάνη που αφορά την παρακολουθηση επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα «Το Τελος Ακίνητης Περιουσίας» στη Θεσσαλονίκη στις 26 Φεβρουαρίου 2018 δυο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών(Τμήμα Εσόδων)

11.Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προϊσταμένη Διοικητικής και Οικονομικής υπηρεσίας που αφορά την παρακολουθηση σεμιναρίου με θέμα «Περιγράμματα Θέσεων» στις 16 Φεβρουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη τριών υπαλλήλων του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής – διάθεση πίστωσης.

12.Ψήφιση (διάθεση) πιστώσεων προυπολογισμού οικονοικού έτους 2018.

13.Κατάρτιση σχεδίου 2ης Αναμόρφωσης Προυπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

14. Κατάρτιση σχεδίου 3ης Αναμόρφωσης Προυπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

15.Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την δαπάνη της προμήθειας με τίτλο:Προμήθεια συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης αυτόματης ψηφιοποίησης και αρχειοθέτησης εγγράφων Δήμου Αλεξάνδρειας.

16.Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την δαπάνη της παροχής υπηρεσίας με τίτλο:Ανανέωση συνδέσεων δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αλεξάνδρειας.

17.Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την δαπάνη της παροχής υπηρεσίας με τίτλο:Εργασίες διευρένησης και καταγραφής δημόσιων σημείων για εγκατάσταση ασύρματου δικτύου ελεύθερης πρόσβασης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

18.Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την δαπάνη της υποχρεωτικής ασφάλισης των οχημάτων του δημοτικού στόλου για το έτος 2018.

Ο Πρόεδρος
της 
Οικονομικής Επιτροπής

 

Παναγιώτης Γκυρίνης

 

Κοινοποίηση