Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Πρακτικό διενέργειας Δημόσιας Κλήρωσης για τη θέση ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών της υπ. αρ΄θμ. ΣΟΧ1/2017 ανακοίνωσης του Δήμου Αλεξάνδρειας

 
 
 
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΘΕΣΗΣ 201 ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 
ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. ΣΟΧ 1/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020”
ΆΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β “ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΈΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ -ΕΚΤ”
ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ –
ΤΙΤΛΟΣ :”ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ”
Σήμερα, την 27η Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ., στην έδρα του Δήμου Αλεξάνδρειας, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 42, συνεδρίασε η Επιτροπή
Διενέργειας Δημόσιας Κλήρωσης μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων της ΣΟΧ 1/2017 Ανακοίνωσης του Δήμου Αλεξάνδρειας με κωδικό θέσης 201 ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, που συγκροτήθηκε με την υπ΄αριθ 177/20244/24-07/2017 απόφαση Δημάρχου Αλεξάνδρειας αποτελούμενη από τους παρακάτω υπαλλήλους:
1. Θεοδωρίδου Βασιλική  του Κωνσταντίνου,  μόνιμη υπάλληλο του Δήμου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού -Οικονομικού με βαθμό Α’, ως Πρόεδρος
2. Κιρτικίδου Ευθυμία του Κυριάκου, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α’, ως μέλος
3. Γιαννάκη Νικόλαο  του Σπυρίδωνα, μόνιμο υπάλληλο, κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, ως μέλος.
Στη συνεδρίαση ως Γραμματέας της Επιτροπής παρέστη η υπάλληλος Τσιαμτσίδου Πασχαλίνα του Νικολάου, κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Β΄.
Η ανωτέρω Επιτροπή Διενέργειας Δημόσιας Κλήρωσης, συνεδρίασε, προκειμένου να καθοριστεί η τελική σειρά κατάταξης στον Πίνακα Κατάταξης και Βαθμολογίας για τον κωδικό θέσης 201 ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, λόγω απόλυτης ισοβαθμίας.
Στους υποψήφιους επιδόθηκαν, τα υπ’ αριθ. 20246/24-07-2017 και 20245/24-07-2017 έγγραφα μέσω ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ)καθώς και με e-mail, για τον τόπο και την ώρα της κλήρωσης, ώστε να παρευρίσκονται. Οι ισοβαθμούντες υποψήφιοι, για τους οποίους συμπίπτουν οι μονάδες στα επιμέρους κριτήρια είναι η ΚΑΣΑΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  του ΣΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, με σύνολο μονάδων 300.
Ενώπιον της Επιτροπής παρευρέθηκε κατά τη διενέργεια της κλήρωσης η:
1 .  ΚΑΣΑΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  του ΣΤΑΥΡΟΥ
Ακολούθως η Επιτροπή προέβη στη διενέργεια της κλήρωσης και ο υποψήφιος που κληρώθηκε, για τον κωδικό θέσης 201 ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, της ΣΟΧ 1/2017 του Δήμου Αλεξάνδρειας  είναι ο κάτωθι:
1 . ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Το παρόν πρακτικό θα αναρτηθεί στον ιστότοπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στον χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου Αλεξάνδρειας, των Δημοτικών Ενοτήτων και  στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Κατόπιν των ανωτέρω συντάχθηκε το παρόν πρακτικό, το οποίο υπογράφηκε όπως παρακάτω:
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

1. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

2 . ΚΙΡΤΙΚΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ  

3 . ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοινοποίηση