Home Δελτία Τύπου Δήμου Αλεξάνδρειας

Δελτία Τύπου Δ.Αλεξάνδρειας

E-mail Εκτύπωση PDF
 
 
 
 
 
 
ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Η  Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας , διοργανώνει  αφήγηση παραμυθιού με διαδραστικό παιχνίδι,  με σκοπό την  συγκέντρωση  φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο Αλεξάνδρειας. 
 
Η Ζωή Καραγεωργίου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και ηθοποιός μέσα από μία πολυμεσική διαδραστική παράσταση θα μας παρουσιάσει τι συνέβη στην κυψέλη της βασίλισσας Μυρτώς, μόλις η πιο κακιά εργάτρια, η Κιάρα, ανακάλυψε την Μπλουμ, το παράξενο μελισσάκι.
 
Ελάτε στη  Δημοτική βιβλιοθήκη  Αλεξάνδρειας  να εκτελέσουμε μαγικές συνταγές, να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, να πούμε τραγούδια και να παίξουμε θέατρο.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 το απόγευμα
στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας

Για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Συγκεντρώνουμε φάρμακα (κατά προτίμηση παιδικά)
με σκοπό να ενισχύσουμε το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Είσοδος ελεύθερη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
 
"Ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιήσει κλήρωση στις 18 Δεκεμβρίου 2017 για τον ορισμό των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Δήμου Αλεξάνδρειας», προϋπολογισμού μελέτης 4.816.889,02 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%)"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 

 

 

Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την ΕΜΥ
με ισχύ από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 

Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέπεται μεταβολή του καιρού το Σάββατο (16/12/2017) από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

Το Σάββατο (16/12/2017): Από τις μεσημεριανές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, σταδιακά η κεντρική Στερεά, πιθανόν η ανατολική Στερεά, πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8, και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Την Κυριακή (17/12/2017): Μέχρι τη νύχτα τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν η δυτική Ελλάδα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, καλούνται οι πολίτες:

– Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

– Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως η Τροχαία κ.λπ.

– Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

– Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.

– Αν πρόκειται να μετακινηθούν, να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
E-mail Εκτύπωση PDF
 
 
 
ΔΗΜΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
 
 
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ»

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr/Ενημέρωση/Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Έργων/Δημοσιοποιήσεις Περιφερειακού Συμβουλίου) και του Δήμου Αλεξάνδρειας (www.alexandria.gr) αναρτήθηκε η Ανακοίνωση - Πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά το φάκελο Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για: «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την περιβαλλοντική αδειοδότηση ‘’Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (1MWel) με Αεριοποίηση Βιομάζας’’ που προτείνεται να εγκατασταθεί στο αριθ. 1867 αγροτεμάχιο της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης, του Δήμου Αλεξάνδρειας, Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, (υποκατηγορία Α2 – ομάδα 10η – Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με Α/Α 06)», προς ενημέρωση των πολιτών. 
 
Διατύπωση γνώμης έως τις 22/12/2017, υποβάλλοντας το έντυπο Δ11, στα γραφεία της Διεύθυνσης ΥΔΟΜ, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, (Ελ. Βενιζέλου 2) ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΔΟΜ, 
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 
 
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΑΓΡΟΝ. ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εκδήλωση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στα ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου (17:00)

E-mail Εκτύπωση PDF

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) Δήμου Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί την  Τετάρτη 20  Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 5.00 μ.μ στην αίθουσα ψυχαγωγίας του ΚΑΠΗ του Οργανισμού, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.
 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει  η χορωδία του ΚΑΠΗ με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και  τo χορευτικό του ΚΑΠΗ   με παραδοσιακούς χορούς. 

Σας περιμένουμε όλους!
 
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

                                                                                                                                               
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σελίδα 1 από 241

Ιστορία - Παράδοση

Πόσοι είναι online

Έχουμε 77 επισκέπτες συνδεδεμένους

Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων:

- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών

 


Αναζήτηση

diavgeia all logo
Minors & Alcoholo

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Δεκέμβριος 2017
Δ T Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31